onsdag, september 30, 2015

15/09/30 - day 3.

Tar jag vägen via Haga till jobbet passerar jag den här lilla miniparken, som är väldigt photogenique. Än håller vädret för att promenera på morgonen!




tisdag, september 29, 2015

15/09/29 - day 2.

Okej, så det var lite på håret att jag fick till någon dagens bild, men i sista minuten kom jag på att jag kunde göra ett stilleben av min sänghylla. Och testa varje kombination av film, lins och blixt i min favorit-fotoapp Hipstamatic när jag ändå var igång, för det är ju inte som att jag hade något viktigt att göra ikväll ändå betala räkningar.



cherry cravings.

Haha, jag hittade nedan, helt färdigredigerade inlägg som ett opublicerat utkast från 2012. Varför jag inte bara publicerade det har jag ingen aning om, men jag kanske inte var redo att dela min cherryholicness med världen. Hur som helst, det är lika sant nu som då, så bättre sent än aldrig. Inte minst för att jag är lite nostalgisk över kökstapeten från min och Marias gamla lägenhet vid Korsvägen.

Något jag alltid ser till att ha hemma är frysta körsbär från Garant. De är perfekta att tina i mikron och ha till yoghurt, eller äta med varm mjölk, eller bara lägga upp i en skål och äta lite halvtinade som de är. Gott, enkelt, och nyttigare än mycket annat när kvällssuget sätter in. Ja, och om man har en lite mer avancerad definition av matlagning än min (kombination av två ingredienser = matlagning) kan man säkert hitta på en massa annat kul med dem också.

måndag, september 28, 2015

15/09/28 - day 1.


Well, jag har tydligen legat av mig lite, det var svårare än väntat att få till det med bilder och grejer, och det hjälper knappast att min iPhone är så utdaterad att den inte ens vill kännas vid iCloud. Och det där med att fota supermånen, well, jag var uppe och kollade på den faktiskt, men har ni försökt fota månen någon gång? Ain't nobody wanna see that. Fotade lite på min morgonpromenad till jobbet istället, så without further ado, ladies and gentlemen, I give you pic 1 of 365.




söndag, september 27, 2015

back again.

Whaddup.

It's been a while.

Så, anledningen till mitt plötsliga återuppdykande är att jag fick ett infall om att jag skulle börja ta ett nytt foto varje dag. I know right, carpe diem oh captain my captain, #BLESSED. Not cool.

Samtidigt känns det som en rätt bra grej att göra. Dagarna börjar bli mörkare, vädret kallare och det är så otroligt lätt att sjunka in i Netflix-dimman och vakna till liv först någon gång i april, milt undrande över vad som hände det senaste halvåret förutom julafton. Så det här är mitt sätt att påminna mig om att every day is a precious gift to be treasured and cherished. Shut up.

Jag har inte förändrats så värst mycket, eller hur?

Anyhow, jag hade så klart kunnat spara de här #BLESSED-fotona i en mapp i mobilen, men jag gillar bloggformatet. Och om någon nu tycker det är kul att kika in då och då så gör det mig inget heller (hej mamma!)

Det här kan gå lite hur som helst, jag kan lika gärna go blogg-bananas som tappa intresset redan i morgon. We'll see. Ambitionen för dag 1 är i alla fall att gå upp och fota supermånen tidigt i morgon. Eller så snoozar jag förbi det och får foodstyla min tacosallad istället. Spänningen är olidlig, right?

Aight people, here we go again.