onsdag, januari 13, 2016

16/01/13 - day 13.

Har blivit rätt bra på att promenera till jobbet på morgnarna, det är en fantastiskt skön start på dagen.

 

 

 

16/01/12 - day 12.

Var och såg den nya Star Wars med Sara. Är knappast något fan, men jag gillade den verkligen. Popcornbio när den är som bäst.

 

 

16/01/11 - day 11.

Bye bye, Bowie

 

 

söndag, januari 10, 2016

16/01/10 - day 10.

Söndagsmiddag hos Karin med the OC och indisk gryta i hennes nya lägenhet med sin fina portuppgång.

 

 

16/01/09 - day 9.

En dag efter, men hade en jättemysig brunch på Le pain francais igår med Maria, Sara, Simon och Anders.

 

 

lördag, januari 09, 2016

16/01/08 - day 8.

Trotsade snön och kylan i morse och promenerade till jobbet. Älskar att göra det, det är något speciellt med känslan av vara ute och gå när staden fortfarande sover. Mindre mysigt var det att passera den här träddungen med sjuhundra miljoner kråkor i. Väldigt Hitchcock.

 

 

fredag, januari 08, 2016

16/01/07 - day 7.

Hade egentligen en färdigtagen POTD på att det snöade ute igår, men känns mer relevant att påpeka att jag åt middag i en tuk-tuk.

 

 

 

onsdag, januari 06, 2016

F*cking freezing

Klart och kallt väder gör sig bäst med ljusa, mjuka färger. Är lite, lite bitter över att jag inte passade på att shoppa den där portabla duntäckesjackan på Mango innan den tog slut.

 

16/01/06 - day 6.

Det är goddamn Siberia ute för tillfället och varje gång jag kommer hem känns det som att jag har överlevt en istid och aldrig någonsin kommer lämna lägenheten igen. Trots det har jag varit ute i två omgångar idag, först en vinterpromenad i Slottsskogen med Emelie och sedan lunch på Vapiano med Karin. Det var åtminstone en solig och fin dag, fastän det var så kallt. Passerade minigolfbanan på vägen in, känns inte så längesen jag var där senast, men nu är det definitivt off season.

 

 

tisdag, januari 05, 2016

16/01/05 - day 5.

Yay, idag kom jag ihåg att ta en bild innan jag kom hem! Och yay igen, för att det faktiskt inte längre är kolsvart ute när jag går ifrån jobbet.

 

 

måndag, januari 04, 2016

16/01/04 - day 4.

Silly stupid me, det fanns ett helt givet tillfälle för POTD idag eftersom jag lunchade för sista gången med min allra bästaste, finaste kollega Sofie, innan hon går på mammaledighet. Vi passade på att äta sushi på vårt vanliga ställe, där har ätit hundratals luncher och inte ens behöver säga "det vanliga" längre. Tyvärr glömde jag helt bort att ta något foto, men dagens minne är det likaväl.

Det är för mörkt och kallt för att ta sig ut om kvällarna nu, så dagens POTD fick istället bli en innebild igen. Egentligen ingår det i mina nyårslöften att hellre läsa och se nya saker, än samma gamla böcker, serier och filmer som jag aldrig tröttnar på (holla Sam Winchester). Men jag har haft svårt att somna på sista tiden, och tänker att det borde hjälpa att läsa något välbekant. Dessutom ska jag starta bokklubb med min kusin i nästa vecka, så det lär förhoppningsvis bli även lite nya litterära influenser framöver. Men tills dess nöjer jag med denna klassikern. Forever a proud member of the Harry Potter generation.

 

söndag, januari 03, 2016

16/01/03 - day 3.

Lugn dag hemma och ser mest fram emot sängen just nu, så det blir dagens POTD. Nighty night!

 

 

16/01/02 - day 2.

Well fuck, jag var nära på att glömma bort #POTD redan andra dagen. Har varit på långpromenad i Änggårdsbergen och på broccolisoppa- och filmkväll hos Sara och Simon, så jag kunde ju mycket väl ha passat på att fota något då, men gjorde jag det? Nopey. Dock har jag även planerat lite, så det får duga med en bild på min nya kalender från personligalmanacka.se. Jag gillade det här citatet från Doctor Who så mycket att det fick bli mitt anthem för hela 2016.

 

 

 

lördag, januari 02, 2016

16/01/01 - day 1.

Gott nytt år! 2015 hade sina poänger men jag började känna mig väldigt färdig med det mot slutet, och det känns bra med ett nytt, fräscht och oskrivet år. Årets första dag har spenderats relativt bakfull framför Doctor Who, Fright Night, Jessica Jones, och antagligen varenda David Tennant-klipp som existerar på youtube. Inte riktigt hur jag hade tänkt sätta standarden för 2016 men oh well, alla vet att man får dispans med sina nyårslöften på nyårsdagen. Cheers to that!

Åh just det, in other news, jag tänkte göra comeback med Picture of the Day. Så härmed har jag har åtminstone påbörjat ett av mina nyårslöften idag: